lång rörig update

Jag är fan dålig på att uppdatera... Får klagomål på det.. Hm. Vad händer i mitt liv just nu då tro..
 
Hade en fin jul och ett fint nyår. Jul spenderades hemma med svenska familjen, och nyår med norska familjen. Jag fick underbara julklappar och ett roligt nyår med bästa vän och familj!

Jag är tillbaka i skolan nu igen. Praktiken är slut. Jag har börjat på min c-uppsats nu faktiskt. Shit pomfri. Jag tittade igenom inlägg från 2009 här på bloggen, då gick jag i gymnasiet. Nu skriver jag c-uppsats på socionomutbildningen. Kul att det går framåt :)

Annars har jag fullt upp med att ta igen allt jag missat med mina vänner medan jag varit borta så mycket i Norge. Shit pomfri ggr 2. Jag har missat en heeeel del. Känner att 2014 kommer bli ett hektiskt år, men med mycket kärlek. Min syn på framtiden kommer förmodligen förändras mycket innan årets slut. Andra saker kommer nog att kännas viktigare kan jag tänka mig. Men jag är inte där än. Har några pusselbitar kvar...


Annars då... Jag saknar väldigt mycket människor just nu. Alla som bor så långt bort... Enköping, Tjörn, Borås, Borlänge, Umeå, Stockholm. Så många städer, så mycket folk jag inte har sett på länge :( Men när ska jag ha tid eller råd? Hatar att va student på det sättet. Pengar finns inte. Men snart... Ett år kvar tills jag är färdigutbildad. Sen kan jag äntligen få leva som alla andra! Hoppas dock att hinna med Borås och Tjörn en sväng i sommar, även Umeå. Om allt blir som jag vill :) Enköping ska jag hinna med innan dess, väldigt snart hoppas jag! :)


Nej nu måste jag lägga mig.. Ska skriva grupparbete tidigt imorgon bitti. När vi är färdiga ska jag städa den här ruttna lägenheten.

Ps. Skulle lägga upp massa bilder men det funkar inte just nu.... Men allt finns på min instagram där jag uppdaterar lite mer kontinuerligt haha, följ mig där istället. Samma namn som bloggen.