blabla

Är sjukt dålig på att hålla detta igång. Men ibland är det skönt att bara skriva.

Den här våren suger ganska hårt. Examensarbetet tynger, ryggen kukar ur och annars jobbar jag bara. Hinner med lite vänner men det är få... orkar inte anstränga mig... Får panik över att jag kan mista fler människor i mitt liv. Men jag vet inte hur jag ska hinna med.. är dålig planerare...

Nåja. Påsken har nyligen varit. Hade jätte mysigt i fjällen med zebran, mina hundar och några hundar av pappa. Vi åkte hundspann :) Men jag märker som vanligt, att jag är ensamvarg... När ska någonting duga åt mig? KK's fungerar inte hela livet heller, till slut vill den andra ha ett förhållande. Och då kommer paniken krypandes... Suck.

Jaja, jag har min fina lägenhet och mina hundar, så jag försöker koppla bort alla andra då och då, och bara vara. Annars överlever jag inte.

Ikväll är en sån kväll jag vill ut och bli snorfull med vänner! Svinto och Forslund hörde av sig, men jag ska jobba imorgon så jag kan inte. Det var ju typiskt. Jag hade behövt en utekväll med gamla vänner som jag inte träffar alltför ofta :) Sist trodde jag att jag skulle dö på vägen hem i bilen, mådde så jäkla illa. Men det blir så en kväll med dom! ;)


Ja just ja.. apropå dö, jag mötte vildsvin igår! :O
UTANFÖR MITT HUS! Guud. Hörde hur det prasslade i skogen, tog tag i Rambo i halsbandet då han var lös. Så stampade jag lite för att göra ljud ifrån mig, eftersom jag trodde att det var ett rådjur. Då hör jag hur det börjar springa något med små snabba steg, inte som ett rådjur, oså börjar den grymta och skrika som en stucken gris! Sen dundrade det iväg! Jag grep tag i Fricco och sprang tillbaka mot huset så snabbt så jag hade nog fan slagit Bolt asså.. Shit va rädd jag blev. Men dom sprang åt ett annat håll, som tur var. Dom är ju livsfarliga om dom attackerar...

Så ikväll går jag ut lite tidigare för att bajaa rambo medan det fortfarande är ljust! Hua.

Jag har massa bilder på telefon som vanligt, men orkar inte föra över dom till datorn osv. Så... ja ni vet. Ni som läser det här har väl ändå mig på instagram haha... För det är väl typ bara EMMA och kanske ODIN som läser haha!