Måndag 30/4 - 2012

G'day :)
Idag är det sista april och det blir valborgsfirande över hela landet. Jag ska dock vara nykter. Har ju tenta på torsdag. Ska jobba imorgon förmiddag också. Frida kommer hit ikväll iallafall så vi ska grilla och kika på majkasan. Jag har blivit beordrad att trycka ut sångtexter till torre och hans manskör på svartberget för dom ska sjunga ikväll. Dom ska väl försöka slå den riktiga manskören som står längre bort i fba. Dom ska även ha studentmössor tror jag. 
Innan allt detta ska jag hinna plugga och cykla med mina älskade hundar. Dom ska vara med oss ikväll men dom behöver ju motion för det.. Och alldeles nyss var torre och jocke här och gjorde trappen till min balkong :D 700 spänn blev det i virkeskostnader, lätt värt för mig med hund! :)

Tanken är nu att sätta en spalje under balkongen på långsidan och den kortsida som man inte ser här på bilden. Då kan hundarna gå in under där bredvid trappen. Jag ska också köpa kompostgrindar och ställa upp från balkongens hörn som man ser här närmast, bort till en källargrind som är precis bakom mig när jag knäpper detta kort. Då får dom en liten gräsplätt också :) Det blir sååå jävla bra! Men först ska balkongen skrubbas och oljas in på nytt så allt får samma färg haha.. Sen ska nya utemöbler och krukor köpas så det blir fint uppe på själva balkongen också :)