Lång update om Norgeresan.

Hemma! Kom hem i torsdags faktiskt. Skönt dä. Har varit en mysig vecka hos pappa :) Man får testa på så många olika yrken och hobbys när man är hos pappa!
Den här gången var det som vanligt hundkörare och fångväktare mellan 14 kåta hanhundar som ville åt de 4 löptikarna. Jag lyckas alltid åka dit i löptiden! Jaja, sedan blev vi sjukvådare. Två vovvar bestämde sig för att bråka över tikarna. Trots att tikarna är instängda och  dom kommer aldrig få ett nyp. Det var mellan nya vovven Heilo och Erik.. Resten hoppade på dem. Inte slutar dom när man försöker sära heller! Och den nya hunden är en renrasig Sibirien Husky. Jag vet att Sibbarna är mycket tuffare i skallen än blandrasen Alaskan husky som pappa har. Och eftersom jag inte kände Heilo riktigt så blev man ju osäker på hur nära man kunde komma och hur man skulle sära dom. Han kan ju ge sig på mig. Men han var väldigt snäll sen. Fick ett otäckt djupt sår vid ögat dock.. Pappas favorit Erik fejkade att han hade ont i tårna när pappa kom. Haha fjant. Han hade fan inte ont dagen efter.

Jaja.. Sen blev man bergsklättare igen. Med 6 valpar. Fricco fick damp som var kvar i hundgården och slet upp ett hål i staketet och rymde. Han spårade oss och gick sedan med oss resten av vägen. Psyko. Vi gick den här rundan nästan varje dag på 9 km. Fricco fick följa med resten av gångerna, det var ingen idé att försöka lämna honom.

Fyrhjulingen gick sönder den här gången dock...  Vi hann bara köra den en gång. Så jag och Johanna tog trehjulingen efter det! Det är ingen motor på den, så man får sparka i uppförsbackar. Vi ordnade med en låda frampå som vi hade vattendunkar i och så satt Johanna uppe på dom. Funkade skit bra!

Sen blev vi skogshuggare. Fixade en ny väg i skogen till ett motionsspår.. Gratis arbete till kommunen!
Därefter blev vi bilmekaniker också. Jeepen funkar snart! :D Vi har hittat alla delar iaf..
Tillsist blev vi filmskapare. Men vi kom inte så långt med filmen. Haha.

Mys med valparna i hundgården :)

Söta Cesar Millan, fick namnet efter hundviskaren :)
Cleo och Celine Dion bråkar :)
Gissa bajset! Här är det en jävligt kaxig räv som bajsat på en björnskit. Coolt. Det läskiga är att björnen har gått exat samma runda som vi gick varje dag. Det visade bajsspåret väldigt tydligt.
Skogshuggarna! Skogsmongona kanske..
Så jävla het. Klädde mig i alla färger jag kunde hitta verkar det som. Hur fan tänkte jag.
Johanna myser med Junior :) Zorros arvinge. Foxy håller ordning på sina små busar bakom.