Tisdag 28/2 2012

Tjollahopp!

Tisdag idag då. Snart helg igen alltså? ;)

Tentan i fredags var skakig, det kan bli ett godkänt, på håret! Eller så blir det precis underkänt med typ ett/två poäng. Jag hoppas på det bästa! På kvällen släppte jag alla hämningar och gick ganska precis "all in". Hade skitkul på förfesten i alla fall :)

På lördagen blev det som sagt rally. Det var roligt! En stund. Sen blev det kallt och blött. Haha!

Söndagen fick bli en städdag. Sanerade lägenheten i princip. Men tro fan att det är skitit igen? Vårvädret och två hundar, inte en fin kombo...
Men vårvädret är så jävla välkommet!!

Igår var jag till skolan för att börja en ny kurs. Den känns väldigt intressant. Iaf en bok som vi hade föreläsning om. Om människans utveckling i livsloppet. Från vaggen till graven liksom.

Idag ska jag bara plugga, fixa nå bromsgrejer till bilen som ska bytas och kanske köpa tyg till min hemmagjorda sänggavel. Jag har inte plats här hemma till att ha en sängram eller sänggavel. Så jag ska göra som mamma och torre, ta en plywoodskiva och sätta fast tyg med en häftapparat och sen sätta fast den väggen. Vill ju inte ha fläckar på väggen som det annars blir.  Jag ska också få en ny 120 cm bred säng av mamma :) Elsa fick ju min förra 120s.
Jag hoppas även att Kjell kan göra ett smalt nattduksbord som en stege mot väggen typ. För min gamla byrå som jag har som nattduksbord nu är för bred , den tar onödig plats. Så en smal "stege" med små hyllplan blir nog bättre för utrymmet!

Nej nu ska jag göra lite lunch, det blir våfflor!

Det var tråkigt att vara på rally, enligt hundarna. Så dom lekte och underhöll sig själva :)



"Kiss me, right here bitch!"