Lördag 31/3 - 2012

MEN KAN NÅGON FÖRKLARA FÖR MIG VARFÖR MIN BLOGG DAMPAR MED RADAVSTÅNDET?! BLIR JU OUTHÄRDLIGT ATT LÄSA MINA LÅNGA INLÄGG!!! Gör tjock svart text där ett nytt stycke börjar så ni inte dör i halva..
Hejsan!
Tentan i fredags kändes bra! Det var en hemtenta så man satt framför datorn och klickade i svar. Man fick använda böckerna osv. Erik, som också går på skolan, kom hit för att hjälpa mig under tentan, han sökte på ord vi inte förstod medan jag letade i mina böcker/powerpoints... Och tack vare lite hjälp och mitt smarta snille så tror jag nog faktiskt att jag kommer klara den här tentan! DET KÄNNS SÅ JÄVLA BRA!
Jaja! När tentan var klar åkte jag till jobbet! 14-21.30 stod på schemat. Fick vara kvällansvarig för båda avdelningarna! Kul att man får lite mer ansvar som vikarie ändå :) Det måste ju betyda att dom litar på mig!
...När jag kom hem vid 22.00 tiden gjorde jag ett träningspass med min träningsvideo. Skönt avslut på kvällen!
Idag fick jag ingen sovmorgon. Hundarna hade fått nys om att det var snö ute så då var det väldigt viktigt att få komma ut... Sedan fick jag två erbjudanden om jobb så det var bra att jag var vaken i tid och kunde svara innan någon annan tog dem! Ikväll blir det jobb på ett boende på söder. Imorgonkväll blir det avlösning i sätra. Jag har aldrig suttit på en avlösning men... Det blir nog bra! Boende var länge sen också. Men det är rätt skönt att få va inomhus en kylig dag som denna :)
Men nu ska jag klä på mig för jag tror vi ska åka och köpa säng åt mig om ett tag! Om torre får tag i en tillräckligt stor bil så :)
Nervös för att äta inför publik? Då ska du komma hem till mig, här blir du utstuderad vid varje tugga.
Trötta pojkar <3