Hemma i Sverige

Äntligen hemma i Sverige! Under min två veckors praktikperiod denna gång blev vi strömlösa, utan vatten och grannens hus brann ner utan att vi märkte något pga en fet jävla snöstorm. Det var överlevnadsinstinkt på hög nivå. Men jag är van :)

...Och nu är familjen äntligen fullständig här på skottvallen. Armani har kommit :) Så nu är hundgården full och jag får en känsla av att jag är väldigt speciell, eftersom tre stora starka grabbar skriker ut sin glädje till mig så fort jag kommer ut?

Annars då? Jodå. Jag är så lättad och glad bara. Ska ta en dusch strax och dra iväg till ikea/rusta... Jag har INGA pengar egentligen, men jag behöver fixa lite ändå. Mat behöver jag ändå inte, är så sjukt svullen efter norgeperioderna! Fan dom äter bröd tre gånger om dagen. Frokost, lunch och kvällsmat. Det är bara middagen som är riktig mat. Det tryter ut bröd ur mina öron! Nu är det shakes och gym som gäller... mår så sjukt illa och känner mig tung som bly! Dags att komma tillbaka. Nu har jag faktiskt en hel månads ledighet!